FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Gęsie żołądki z chrzanowym sosem

Gotowałem rosół na gęsinie i wrzuciłem do niego też kilka gęsich żołądków.
Rosół, jak to rosół pyrka pół dnia jest więc idealnym sposobem na ugotowanie
tych podrobów, bo twarde one są okrutnie i potrzebuje kilku godzin.Do nich sos
chrzanowy i ziemniaki z wody. Mało może wyględne, ale przesmaczne.
A tak na marginesie, rosół z gęsi bardzo mnie zdziwił. Delikatny był bardzo,
lekki, zupełnie inny niż kaczy który najczęściej gotuję. Delikates :0)
Smacznego życzę, Rafał.

--
BETTER MOTORHEAD THAN DEAD

Gęsie żołądki z chrzanowym sosem - 363636r 28.09.09, 16:56    
uch Ty! n/t - jacek1f 28.09.09, 17:47    
Re: uch Ty! n/t - beata19735 28.09.09, 18:37    
Re: uch Ty! n/t - momas 29.09.09, 16:45    
Re: uch Ty! n/t - bobralus 29.09.09, 19:34    
Re: uch Ty! n/t - 363636r 29.09.09, 19:59    
Re: uch Ty! n/t - momas 30.09.09, 10:05    
Re: uch Ty! n/t - 363636r 30.09.09, 10:59    
Re: uch Ty! n/t - momas 30.09.09, 11:29    
o tak, ja tez prosze - zapytaj! n/t - jacek1f 30.09.09, 20:18    


Okazje

Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatnościMapa serwisu Poleć stronę znajomym  |   Zgłoś problem lub błąd