FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Bresaola z rukolą

Przystawka lub lunch. Szybkie. Smaczne. Włoskie.

Bresaola z rukolą

kilka plastrów bresaoli
garść lub dwie rukoli
dobrej jakości oliwa z pierwszego tłoczenia
parmezan lub grana padano
sól, czarny pieprz
cytryna

W misce wymieszałam rukolę z łyżką oliwy, odrobiną soli i pieprzu. Wyłożyłam na talerz.
Na rukoli ułożyłam plastry bresaoli, lekko polałam oliwą, posypałam świeżo startym serem,
doprawiałam pieprzem. Tuż przed jedzeniem skropiłam sokiem z cytryny.
--
Masala Bazaar

Bresaola z rukolą - anczito 10.11.09, 08:44    
Re: Bresaola z rukolą - emigrantka34 10.11.09, 23:37    
Re: Bresaola z rukolą - lashqueen 11.11.09, 09:21    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd