Mialam filety z lososia i malo czasu na przygotowanie obiadu, przejrzalam
zapasy w zamrazarce i lodowce i wyszlo calkiem niezle danie w ciagu 20 minut.
Warzywa:
marchewka
fasolka szparagowa
groszek
groszek cukrowy
papryka
pieczarki
kapusta biala
kalafior
cebula
sol, pieprz
oliwa do smazenia
lyzka masla
filety z dzikiego lososia bez skory
limonka
Filety skropilam obficie sokiem z limonki, posolilam i popieprzylam.
Wszystkie warzywa pokrojone w male kawalki wrzucilam na rozgrzana oliwe,
smazylam przez okolo 20 minut od czasu do czasu przemieszalam. Na koniec
doprawilam sola i pieprzem. W miedzyczasie na drugiej patelni rozgrzalam oliwe
z lyzka masla i usmazylam rybe. Gotowe!
Smacznego!
zapasy w zamrazarce i lodowce i wyszlo calkiem niezle danie w ciagu 20 minut.
Warzywa:
marchewka
fasolka szparagowa
groszek
groszek cukrowy
papryka
pieczarki
kapusta biala
kalafior
cebula
sol, pieprz
oliwa do smazenia
lyzka masla
filety z dzikiego lososia bez skory
limonka
Filety skropilam obficie sokiem z limonki, posolilam i popieprzylam.
Wszystkie warzywa pokrojone w male kawalki wrzucilam na rozgrzana oliwe,
smazylam przez okolo 20 minut od czasu do czasu przemieszalam. Na koniec
doprawilam sola i pieprzem. W miedzyczasie na drugiej patelni rozgrzalam oliwe
z lyzka masla i usmazylam rybe. Gotowe!
Smacznego!