FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: Rybki i owoce morza po hiszpańsku

Krysiu, cieszę się, że Ci się podoba:) Co do małż, to raz z braku wina zrobiłam
bez i mojemu mężczyźnie smakowało bardziej niż z winem, dlatego napisałam, że
niekoniecznie. Masło natomiast w wersji hiszpańskiej zawsze zastąpione jest
oliwą z oliwek. Hiszpanie masłem to tylko smarują grzanki pod dżem rano ;) Choć
pewna jestem, że Francuzi tę samą potrawę przygotowują właśnie na bazie masełka.
Co to nazw, to znalazłam w necie, że ten typ mała zwie się po polsku: sercówka
jadalna.

Rybki i owoce morza po hiszpańsku - monita01 15.05.10, 19:59    
Re: Rybki i owoce morza po hiszpańsku - monita01 15.05.10, 20:01    
Re: Rybki i owoce morza po hiszpańsku - siostraheli 15.05.10, 21:08    
Re: Rybki i owoce morza po hiszpańsku - krysia2000 15.05.10, 21:21    
Re: Rybki i owoce morza po hiszpańsku - monita01 15.05.10, 21:45    
Re: Rybki i owoce morza po hiszpańsku - marghe_72 16.05.10, 01:00    
Re: Rybki i owoce morza po hiszpańsku - monita01 16.05.10, 11:31    
Re: Rybki i owoce morza po hiszpańsku - anthonyb 16.05.10, 12:14    
Re: Rybki i owoce morza po hiszpańsku - monita01 16.05.10, 15:18    
Re: Rybki i owoce morza po hiszpańsku - felinecaline 16.05.10, 15:47    
Re: Rybki i owoce morza po hiszpańsku - monita01 16.05.10, 15:55    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd