FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: udka kurczaka pieczone z ziemniakami i pomido

W moim piekarniku ziemniaki potrafiły siedzieć w 200st przez 2h i nadal były
twarde jak kamień. Co więcej- upieczone tak samo drugiego dnia (w nadziei, że
może jednak dojdą...)- dalej pozostawały półsurowe. Ja wszystko wstępnie
obgotowuję, podsmażam, podpiekam, inaczej wychodziły mi mussaki w wersji "al
dente" czy pólsurowe ryby :(
--
"Bywasz piekącym jadem trollów na internetowym forum
Wiwat Polonia Frustrata, wiwat to psychopata
Jam nieudacznik, grafoman i śmieć" Strachy na lachy

udka kurczaka pieczone z ziemniakami i pomidorami - irishcream 26.06.10, 16:58    
Re: udka kurczaka pieczone z ziemniakami i pomido - buttergirl 26.06.10, 17:08    
Re: udka kurczaka pieczone z ziemniakami i pomido - anthonyb 27.06.10, 22:56    
Re: udka kurczaka pieczone z ziemniakami i pomido - irishcream 29.06.10, 06:02    
Re: udka kurczaka pieczone z ziemniakami i pomido - shachar 30.06.10, 04:20    
Re: udka kurczaka pieczone z ziemniakami i pomido - memphis90 01.07.10, 22:11    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd