FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: Bigos z cukinii

cukinia za długo smażona-straci wszystkie witaminy! i lepsza jest oliwa. Poza tym-nie ma
potrzeby oddzielnego smażenia cebuli i cukini (smażymy razem tak jak leczo).Ja dodaję
jeszcze zioła prowansalskie

Bigos z cukinii - katarzyna_sar 05.08.10, 18:15    
Re: Bigos z cukinii - glasscraft 05.08.10, 20:59    
Re: Bigos z cukinii - katarzyna_sar 05.08.10, 21:38    
Re: Bigos z cukinii - szadoka 06.08.10, 08:27    
Re: Bigos z cukinii - default 06.08.10, 09:39    
Re: Bigos z cukinii - katarzyna_sar 06.08.10, 10:28    
Re: Bigos z cukinii - kk345 06.08.10, 11:47    
Re: Bigos z cukinii - megi1973 06.08.10, 14:15    
Re: Bigos z cukinii - ewagorak 07.08.10, 19:34    
Re: Bigos z cukinii - figgin1 07.08.10, 19:49    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd