FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: Marchewkowe muffiny

zrobiłam w formie ciasta.

kilka uwag:
280 g cukru, to za dużo dobrego. dałam tylko 200, a ciasto jest wystarczająco
słodkie, dzięki marchewce. marchewkę po starciu lekko odcisnęłam, żeby pozbyć
się nadmiaru soku.
piekłam 60 min w 180.
a o bakaliach przypomniałam sobie, kiedy ciasto siedziało już w piekarniku ;-)

--
fotoforum.gazeta.pl/5,2,inaa1.html
urok
pereł sznur
na huśtawce nastroju

Marchewkowe muffiny - corrina_f1 23.02.11, 20:01    
Re: Marchewkowe muffiny - inaa1 23.02.11, 20:18    
Re: Marchewkowe muffiny - inaa1 06.03.11, 17:18    
Re: Marchewkowe muffiny - kabushka 07.03.11, 07:13    
Re: Marchewkowe muffiny - kabushka 08.03.11, 07:01    
Re: Marchewkowe muffiny - inaa1 09.03.11, 18:58    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd