FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: Cannelloni z tuńczykiem i ricottą

Tak, makarony tego typu nie zawsze nalezy obgotowywac, ale...
wtedy nalezy zalac makaron odpowiednia iloscia dosc rzadkiego beszamelu lub sosu
pomidorowego. Wtedy podczas zapiekania makaron sie ugotuje. 200 ml smietany na 20
rurek to jest stanowczo za malo i za gesto. chyba, ze wczesniej go troche podgotujesz to
wtedy inna sprawa.
--
kuchnia pod wulkanem


Cannelloni z tuńczykiem i ricottą - kasiaaaa24 13.09.11, 08:54    
Re: Cannelloni z tuńczykiem i ricottą - dzioucha_z_lasu 13.09.11, 09:17    
Re: Cannelloni z tuńczykiem i ricottą - limonka_a 13.09.11, 22:53    
Re: Cannelloni z tuńczykiem i ricottą - shachar 14.09.11, 04:01    
Re: Cannelloni z tuńczykiem i ricottą - dzioucha_z_lasu 14.09.11, 08:52    
Re: Cannelloni z tuńczykiem i ricottą - shachar 14.09.11, 12:51    
Re: Cannelloni z tuńczykiem i ricottą - dzioucha_z_lasu 14.09.11, 13:00    
Re: Cannelloni z tuńczykiem i ricottą - kaskahh 15.09.11, 08:23    
Re: Cannelloni z tuńczykiem i ricottą - anthonyb 15.09.11, 11:18    
[...] - tralalumpek 15.09.11, 11:34    
Re: Cannelloni z tuńczykiem i ricottą - kasiaaaa24 15.09.11, 12:03    
Re: Cannelloni z tuńczykiem i ricottą - anthonyb 15.09.11, 12:14    
Re: Cannelloni z tuńczykiem i ricottą - kasiaaaa24 15.09.11, 12:25    
Re: Cannelloni z tuńczykiem i ricottą - tralalumpek 15.09.11, 12:31    
Re: Cannelloni z tuńczykiem i ricottą - lashqueen 15.09.11, 16:59    
Re: Cannelloni z tuńczykiem i ricottą - anthonyb 16.09.11, 09:48    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd