FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: Sos / bulion z pieczonych kości

Zawsze robiłam własne kostki po prostu ze zredukowanego mocno rosołu. Też się
robiła ciemna galaretka. Wystarczyło dolać z powrotem wody i znowu był
aromatyczny rosołek na zupkę czy sos. Długo wytrzymywała w lodówce ale po pewnym
czasie niestety też pleśniała. Zaczęłam więc zamrażać w najmniejszych jakie mam
pudełeczkach do żywności.
Pewnie te pieczone maja nieco inny smak dlatego muszę wypróbować:).

Sos / bulion z pieczonych kości - 363636r 25.10.11, 18:14    
Re: Sos / bulion z pieczonych kości - vandikia 25.10.11, 19:00    
Re: Sos / bulion z pieczonych kości - 363636r 25.10.11, 19:08    
masz szczescie kupic te "łapki" - mhr2 28.10.11, 13:08    
Re: Sos / bulion z pieczonych kości - hispana 28.10.11, 15:49    
Re: Sos / bulion z pieczonych kości - daxter 28.10.11, 18:47    
Re: Sos / bulion z pieczonych kości - ines1977 31.10.11, 14:05    


Okazje
Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatnościMapa serwisu Poleć stronę znajomym  |   Zgłoś problem lub błąd