posenerka napisała:
> Dziękuję bo właśnie szukałam kolejnego sposobu na pomidory.
> Twój przepis przypomniał mi mój stary z przed kilku lat o którym, nie wiem
> dlaczego, zapomniałam:
> na rozgrzaną oliwę cebulę, potem czosnek, na koniec plastry pomidorów, chwilkę
> poddusić a potem posypać parmezanem, bazylią, dodać ocet, dowolnie. Taka ciepła
> jarzynka do obiadu.
Notuję bo mi się b. spodobało :)
--
miszmasz-marghe.blogspot.com/
i
malutki-kuchcik.blogspot.com/
> Dziękuję bo właśnie szukałam kolejnego sposobu na pomidory.
> Twój przepis przypomniał mi mój stary z przed kilku lat o którym, nie wiem
> dlaczego, zapomniałam:
> na rozgrzaną oliwę cebulę, potem czosnek, na koniec plastry pomidorów, chwilkę
> poddusić a potem posypać parmezanem, bazylią, dodać ocet, dowolnie. Taka ciepła
> jarzynka do obiadu.
Notuję bo mi się b. spodobało :)
--
miszmasz-marghe.blogspot.com/
i
malutki-kuchcik.blogspot.com/