FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Chałwa

Robiłam ją z samych ziaren sezamu, z ziaren słonecznika. Dzisiejsza jest
pomieszana.

ok. 15 dag słonecznika
ok. 10 dag sezamu
ok. pół mniejszego sloiczka miodu z miskiem

Ziarenka należy ciut podprażyć na suchej patelni, po wystudzeniu zemleć w
młynku, dodać miód, wymieszać, w pojemniczkach wstawić na 2-3 godz. do lodówki.
Można ja robić z dodatkami wedle uznania, np. mielone orzechy, kakao.
--
oto ja

Chałwa - wanda43 07.06.13, 13:50    
Re: Chałwa - roseanne 07.06.13, 15:34    
Re: Chałwa - wanda43 07.06.13, 16:28    
Re: Chałwa - roseanne 07.06.13, 17:13    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd