FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: Jeleń duszony w winie czerwonym

Autor: zlosliwiec.zlosliwiec Data: 14.04.15, 11:55
Dowolne czerwone (i nie tylko) mięso można udusić w ten sposób, czyli w ciemnym
wywarze i czerwonym winie rozweselonym owocową słodyczą. Pamiętać przy tym
warto, że niedziczyzna z reguły jest tłustsza od dziczyzny i zadbać o odpowiedni
poślizg całości, żeby mięso nie było zbyt łykowate z jednej strony, a z drugiej
nie przeciążać własnej wątroby i woreczka żółciowego.

Jeleń duszony w winie czerwonym - zlosliwiec.zlosliwiec 14.04.15, 02:00    
Re: Jeleń duszony w winie czerwonym - radecque 14.04.15, 08:45    
Re: Jeleń duszony w winie czerwonym - zlosliwiec.zlosliwiec 14.04.15, 11:55    
Re: Jeleń duszony w winie czerwonym - tralalumpek 14.04.15, 20:40    
Re: Jeleń duszony w winie czerwonym - staua 17.04.15, 03:28    
Re: Jeleń duszony w winie czerwonym - zlosliwiec.zlosliwiec 17.04.15, 12:16    
Zjadłeś Bambiego! Jak mogłeś? - 363636r 22.04.15, 16:13    
Re: Zjadłeś Bambiego! Jak mogłeś? - zlosliwiec.zlosliwiec 22.04.15, 16:30    
Re: Jeleń duszony w winie czerwonym - mhr2 04.03.16, 13:24    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd