FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

monika

ta moja botwina byla na cieplo, ja nie gotuje jej za dlugo, bo lubie takie
twardawe warzywa, no i buraczkow nie scieram, bo lubie je sobie chrupac,
pokrojone buraczki (obieram je) bez lodyg wrzycam do bulionu gotuje jakies 15 -
2o min, potem wrzucam pokrojona reszte, przypprawiam octem winnym, cukrem i
pieprzem, dodaje duuuuzo kopru, no koniec snietana, przeterminowana nawet 1
dzien nie za bardzo sie nadaje, przynajmniej wizualnie :)
lub jogutr, no i na talerz kolejna porcyjka kopru, a do tego kawalek, niestety
maly :( jakiegos fajnego chleba, ja uwielbiam ciabate
tyle, szczurek schrupala jeden kawalak buraczka i bardzo jej smakowal

botwina ze smietana... - frapuczino 03.06.05, 01:07    
Re: botwina ze smietana... - monia_77 03.06.05, 08:47    
monika - frapuczino 03.06.05, 15:19    
Re: botwina ze smietana... - andzia-nie-ania 03.06.05, 11:08    
gotowane buraki? - frapuczino 03.06.05, 15:12    
Re: botwina ze smietana... - monia_77 03.06.05, 15:44    
do frapuczino - bir.ke 03.06.05, 20:10    
do bir.ke - Gość: frapuczino 03.06.05, 21:38    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd