FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: ciąg dalszy - po sensownej degustacji :)

Owszem, szpikowałam ten schab słoniną, chyba byłby bez tego bardzo suchy.
Najprościej to pokroić słoninę w takie szpileczki, zamrozić, nakłuć mięso wąskim
nożem i wpakować zamrożoną słoninę.
A z pieczeniem zamrożonego schabu to możliwe, że to niezły pomysł, taki
zamrożony ma dużo wody w sobie, jak się będzie rozmrażał na początku pieczenia
to będzie intensywnie parował, więc mięso nie wyschnie. Może to i dobrze, że nie
mam piekarnika, korciłoby mnie żeby spróbować ;)
--
MS

schab z brzoskwiniami i śliwkami - em_es 20.08.05, 21:55    
Re: schab z brzoskwiniami i śliwkami - simona20 20.08.05, 22:13    
Re: schab z brzoskwiniami i śliwkami - mietowe_loczki 21.08.05, 16:35    
Re: schab z brzoskwiniami i śliwkami - mietowe_loczki 21.08.05, 16:36    
ciąg dalszy - po sensownej degustacji :) - em_es 21.08.05, 18:39    
Re: ciąg dalszy - po sensownej degustacji :) - monia_77 22.08.05, 11:37    
Re: ciąg dalszy - po sensownej degustacji :) - em_es 22.08.05, 12:15    
Re: ciąg dalszy - po sensownej degustacji :) - monia_77 22.08.05, 12:41    
Re: ciąg dalszy - po sensownej degustacji :) - em_es 22.08.05, 18:48    
Re: ciąg dalszy - po sensownej degustacji :) - mietowe_loczki 22.08.05, 20:05    
To ja sie wpraszam na obiad:)) - fettinia 23.08.05, 19:31    
Re: schab z brzoskwiniami i śliwkami - posafega 23.08.05, 19:33    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd