FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

  kiedy nie ma na nic pomysłu
   giezik   15.09.05, 19:04 zarchiwizowany
sięgamy do spiżarni po marynowane rydze i panierujemy ser.

--
"Tęsknota za utraconym rajem uczyniła z nas lubieżników, a lubieżność, o czym zbyt często zapominamy, ma swój początek na talerzu."





  ha, ha... rydzyk w oko kole...n/t
   jacek1f   15.09.05, 19:56 zarchiwizowany


  Re: kiedy nie ma na nic pomysłu
   narcyza5   15.09.05, 20:16 zarchiwizowany
sadysta.
Przed 7 rano nie mam szans na rydze. Sera zresztą nie mam też.

  Re: kiedy nie ma na nic pomysłu
   siostraheli   15.09.05, 20:37 zarchiwizowany
jak ten serek sie seksualnie wylewa...

  jaki ser?
   sinistra80   15.09.05, 20:41 zarchiwizowany
Gatunek, producent. Jak panierujesz?

  kamąber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
   Gość: giezik   15.09.05, 20:48 zarchiwizowany
tu sekret mnicha, przy droższym by na razie mi slinianki zadrzaly
najpierw mąka z papryką, jajo i bulka tarta na koniec

  Re: kiedy nie ma na nic pomysłu
   ddevilka   16.09.05, 13:00 zarchiwizowany
aczy ten serek przekrajasz na pol(zeby wyszly dwa krazki) czy caly, taki wielki
panierujesz bo mi sie wydaje ze on jest strasznie duzy taki caly.ale moze sie
myle

  mam niezly poslizg w odpowiedziach
   giezik   30.09.05, 13:28 zarchiwizowany
cały panieruje - ser sie rozpuszcza w środku dość dobrze

--
"Jeżeli wszystko rozumiesz, to znaczy że jesteś źle poinformowany."

  Re: kiedy nie ma na nic pomysłu
   jswm   16.09.05, 13:07 zarchiwizowany
a ja ostatnio, natchniona we młynie, robię w piekarniku, zawinięte w folię alu.
z panierką lepsze ale: olej, patelnia, dodatkowe kalorie itd :)
pochłaniam z borówkami, uwielbiam

  ja też już nie panieruję... starość. Ale w folii..
   jacek1f   16.09.05, 13:09 zarchiwizowany
zawsze chętnie. I ząbek czosnku w igiełki pokrojony i powbijany głęboko. mmm.
(ciąglr nie mam piekarnika!!)

  ojejjjjjjjjj ale to pyszne musi być/nt
   ocean.niespokojny   30.09.05, 16:19 zarchiwizowany

----------------------------------
gg 8308278

  Re: ojejjjjjjjjj ale to pyszne musi być/nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
   Gość: hgw   30.09.05, 19:25 zarchiwizowany
ja przekrawam ser na 2 części,panieruje 2 razy,aby ser się nie wylewał na
patelnię.W ten sam sposób robię ser brie.

Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd