FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: Pleśniak

Ja pleśniaka zwykle robię w wersji super lekkiej - a mianowicie:
żadnego cukru do ciasta! (cukier jest już w biłakach i powidłach)
duszone jabłka zamiast powideł (jabłka, cukier, cynamon)

Ciasta nie wałkuję! Wkładam na pół godziny do zamrażalnika i trę na tarce.
Wychodzi przepyszna szarlotka spleśniała!



Pleśniak - jollka2 22.11.05, 08:41    
vel FUGA - scislo7 22.11.05, 13:00    
vel fugowiec u niektórych - jollka2 22.11.05, 13:20    
plesniak nie plesniak, wyglada bosko! n/t - patyska 22.11.05, 13:30    
Re: Uwielbiam - brynia2 22.11.05, 14:44    
Re: Uwielbiam - jollka2 22.11.05, 14:55    
Re: Uwielbiam - brynia2 22.11.05, 15:19    
bardzo fajnie Ci wyszedl,plesniakowo jak nelezy.nt - chesky 22.11.05, 15:43    
dygam w podziękowaniu :) - jollka2 22.11.05, 15:49    
alias skubaniec, uwielbiam ;-)nt. - frapuczino 22.11.05, 22:00    
Re: Pleśniak - allexamina 23.11.05, 08:18    
Re: Pleśniak - skarolina 23.11.05, 08:30    
alex - jollka2 23.11.05, 08:48    
Re: alex - allexamina 23.11.05, 21:38    
Re: alex - skarolina 23.11.05, 22:48    
Re: alex - allexamina 24.11.05, 04:18    
Re: alex - jollka2 24.11.05, 08:20    
Re: alex - allexamina 01.12.05, 02:52    
Re: Pleśniak - senczek 24.11.05, 08:28    
Re: Pleśniak - brynia2 24.11.05, 13:44    
Re: Pleśniak - senczek 25.11.05, 11:50    
Re: Pleśniak - brynia2 24.11.05, 09:06    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd