FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Sałatka wielobarwna z surowymi pieczarkami i..

350 g pieczarek, 1 mała cukinia, 50 g łuskanych orzechów włoskich, 150 g
krojonej w kostke fety, 1/2 cytryny, 1/2 czerwonej papryki, 1 lyżka oliwy z
oliwek, biały pieprz
Pieczrki (najlepiej jak najmniejsze) pokroic na cieniutkie plasteki, polac
oliwą z sokiem cytrynowym i zmiażdzonym ząbkiem czosnku, wymieszać. Orzechy
wstawić do nagrzanego do temp. 150 stopni piekarnika - na ca 10 min. Posiekac
je na dośc grube kawałki. Paprykę pokroić w drobniutką kosteczkę. Cukinie
pokroić wzdłłuż na cztery części, następnie na cieniutkie plasterki.
Wymieszać wszystkie składniki. Posolić, posypać pieprzem.

"stoję na stanowisku, że nouvelle cuisine jest po prostu głupia" N. Ephron



Sałatka wielobarwna z surowymi pieczarkami i.. - marghe_72 28.12.05, 20:52    
Surowe grzyby - m n i a m ! nt.` - e_katt 28.12.05, 21:53    
jaka kolorowa! na długi zimowy wieczór, - basiul 29.12.05, 07:18    
ale - e_katt 29.12.05, 07:27    
paskudny, bo z duzego samochodu ciężko się - basiul 29.12.05, 08:52    
szkoda, że - e_katt 29.12.05, 09:26    
Cukinia.... - sinistra80 29.12.05, 10:16    
Re: Sałatka wielobarwna z surowymi pieczarkami i. - miszam 29.12.05, 13:15    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd