FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Hurcikiem

Zapomniałam dodać, że na wszelki wypadek wysmarowaną masłem foremkę
wyłożyłam jeszcze papierem do pieczenia. Rozstanie terriny z foremką było
dzięki temu mniej bolesne.

Szellko, robisz Andaluzję, a terrina zbyt pracochłonna? Raczysz żartować.
Ok, następnym razem zapraszam.

Kajamamo, to sobie jeszcze tu popatrz, na inne terriny rybno-szpinakowe,
bez pieczenia, z żelatyną. Są bardziej... Hmmm. Kremowe i jedwabiste?
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=21252607&a=21252607
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=22552242&a=22552242

Trójkolorowa terrina rybna - nobullshit 07.01.06, 20:17    
Re: Trójkolorowa terrina rybna - szellka 07.01.06, 21:05    
Muszę ochłonąć... - krzysztof_wandelt 07.01.06, 21:07    
bardzo mi się podoba to danie:) - kajamama 07.01.06, 21:31    
Hurcikiem - Gość: Nobullshit 07.01.06, 22:35    
Nobull, dziękuję Ci bardzo:) - kajamama 08.01.06, 21:09    
Re: Trójkolorowa terrina rybna - siostraheli 07.01.06, 22:30    
NB, cudne :) - cipcipkurka 08.01.06, 07:40    
Cudna to nie, ale b. smaczna :) Wymiary keksówki - nobullshit 08.01.06, 20:03    
Re: Trójkolorowa terrina rybna - pinos 09.01.06, 09:52    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd