FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Szpinak z cukinia na imbirze i czosnku

Szpinak z cukinia na imbirze i czosnku

To dodatek do gulas\zu dla Jo.Hanny, ale i do innych się nada.
Opakowanie świeżego szpinaku (tak, tak - w Bomi w Klifie jest..) oczyścić.
Cukienię umyc i na tarce w plasterczki cienkie mykmyk.
Na patelni oliwa średnio rozgrzana, na to duuużo czosnku – 6 ząbków w
kawałeczkach i duuużo imbiru – 4 cm w kawałeczkach. Po 2-3minutach cukinię
dodac, zamieszać i od razu szpinak kłaść. Mieszać i płakać jak się kurczy

Ale jaki smak. I kolor. I zapach.









Szpinak z cukinia na imbirze i czosnku - jacek1f 21.01.06, 17:06    
Dzięki!! - paul_ina 21.01.06, 18:06    
a tu RAZEM...:-) - jacek1f 21.01.06, 18:26    
no a pierwsze dwa zdjęcia na tapetę dla tych - deotyma23 21.01.06, 21:42    
musze wyprobowac - bir.ke 22.01.06, 01:45    
imbir to nie chilli. Piecze troszkę ale inaczej:-) - jacek1f 22.01.06, 09:55    
Ale to soczyście wygląda! Pyszne! nt. - e_katt 22.01.06, 10:39    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd