to nie ja odkryłam Pavlovą - dla mnie odkryła ją Nigella. Potem CCK zrobiła
czekoladową:
fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,32436389,32436453.html
a ja białą. Ale białą zrobiłam tylko ten jeden raz - czekoladowa jest imho
absolutną rewelacją. Robiłam już ją dziesiątki razy i jest murowanym przebojem
każdej imprezy, a i moich przygotowań do niej - błyskawiczne i bezbłędne ciasto.
Polecam i powidzenia. Czekoladowa baaardzo uzależnia :0))
--
silne upośledzenie litrówkowe
czekoladową:
fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,32436389,32436453.html
a ja białą. Ale białą zrobiłam tylko ten jeden raz - czekoladowa jest imho
absolutną rewelacją. Robiłam już ją dziesiątki razy i jest murowanym przebojem
każdej imprezy, a i moich przygotowań do niej - błyskawiczne i bezbłędne ciasto.
Polecam i powidzenia. Czekoladowa baaardzo uzależnia :0))
--
silne upośledzenie litrówkowe