FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Żeberka duszone w piwie

Żeberka, cebula, 1/2 litra piwa, olej, mąka, sól i pieprz oraz przyprawy
według uznania. Żeberka kroimy na kawałki posypujemy mąką i smażymy na oleju
na złoty kolor, potem przekładamy do garnka. Na patelni na oleju smażymy
cebulę pokroioną w talarki kładzieny ją na żeberka i zalewamy piwem. Dusimy 1
godzinkę lub troszkę więcej( muszą być miękkie). Posypujemy natką.



Żeberka duszone w piwie - majuja 26.03.06, 19:28    
Re: Żeberka duszone w piwie - linn_linn 26.03.06, 19:46    
Re: Żeberka duszone w piwie - siostraheli 26.03.06, 21:46    
Re: Żeberka duszone w piwie - shalu 27.03.06, 15:49    
dodam jedynie nieśmiało, że jednak bym choć troszk - jacek1f 27.03.06, 16:06    
Re: Jacku myślę,że można ale nie jest to konieczne - jarek_zielona_pietruszka 27.03.06, 21:44    
Re: dodam jedynie nieśmiało, że jednak bym choć t - majuja 27.03.06, 21:45    
aaa, to od razu tak trzeba! Mówić. :-)) n/t - jacek1f 27.03.06, 23:10    
Re: dodam jedynie nieśmiało, że jednak bym choć t - Gość: Joanna 28.03.06, 09:18    
Re: dodam jedynie nieśmiało, że jednak bym choć t - majuja 28.03.06, 19:34    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd