FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

marynowane jaja

Przepis z czwartkowego dodatku do GW, w oryginale były jaja przepiórcze, u
mnie kurzęce :)
Bardzo smaczne, świetnie smakują z sosem Cumberland, z tego samego źródła.
Od siebie dodam, że przepiórczych jajek nie trzymałabym w marynacie przez dobę
- tyle siedziały te moje, i kolor już łapie żółtka, przepiórcze przecież o
wiele mniejsze, imho wystarczy je przez noc marynować, inaczej żółtka też będą
czerwone.
--
emes







marynowane jaja - em_es 16.04.06, 14:57    
Re: marynowane jaja - nobullshit 16.04.06, 18:45    
Re: marynowane jaja - siostraheli 16.04.06, 19:00    
Re: marynowane jaja - Gość: wiosnamaj 19.04.06, 06:42    
to jeszcze sos Cumberland :) - em_es 16.04.06, 19:48    
pikne! n/t - jacek1f 17.04.06, 16:57    
A niech Cię Emes !!!.. - e_katt 17.04.06, 19:01    
Dziękuję :) - em_es 17.04.06, 19:38    
Re: Dziękuję :) - Gość: kwieta 17.04.06, 23:33    
Kwieto, oczywiście że możesz :) nt - em_es 18.04.06, 00:03    
Re: marynowane jaja - kajamama 18.04.06, 23:26    
Re: marynowane jaja - apsik1 19.04.06, 08:12    
Re: marynowane jaja - yfcia 19.04.06, 11:00    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd