FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

dla em_es i innych uzależnionych

Szparagi w sosie Mornay:
Szparagi obrac ze skórki i odciąc zdrewniałe końcówki. Ugotowac w wodzie z
dodatkiem soli i cukru czubkami do góry. A do tego pyszny sos serowy -
przygotoeac beszamel z 1 łyzki masła, 1 łyzki mąki i pół szklanki mleka, do
tego szczypta soli, szczypta gałki i szczypta białego pieprzu. Zagotowac i
dodac do tego swój ulubiony ser plesniowy, rozpuścic, aby było aksamitne. Tu
połowa camamberta i kilka plastrów miękkiego sera duńskiego z niebieską
plesnią.



dla em_es i innych uzależnionych - siostraheli 10.05.06, 18:02    
Ide sobie stad! - kikkera 10.05.06, 19:20    
Re: Ide sobie stad! - siostraheli 10.05.06, 20:07    
Re: Ide sobie stad! - jutka1 10.05.06, 22:46    
A moja obieraczka wygląda tak: - cipcipkurka 12.05.06, 21:12    
Re: A moja obieraczka wygląda tak: - siostraheli 12.05.06, 22:14    
przepiekne:) Ale co to takie - kaiserka 10.05.06, 21:01    
Re: przepiekne:) Ale co to takie - wedrowiec2 10.05.06, 21:19    
Re: przepiekne:) Ale co to takie - siostraheli 10.05.06, 21:24    
Re: przepiekne:) Ale co to takie - wedrowiec2 10.05.06, 21:57    
Re: dla em_es i innych uzależnionych - jarek_zielona_pietruszka 10.05.06, 23:51    
aaaaach, jakie piękne! - em_es 11.05.06, 09:58    
Re: aaaaach, jakie piękne! - pesteczka5 11.05.06, 16:35    
jako uzalezniona piekne dzieki:)))) - fettinia 11.05.06, 17:03    
Re: jako uzalezniona piekne dzieki:)))) - frapuczino 11.05.06, 17:11    
Zjedzone. - cipcipkurka 11.05.06, 18:43    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd