FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Keks Siena

Przepis: zrodlo "Kuchnia Wloska" wyd. Astrum 1991 - zdjecie pierwsze.

Gotowy keks - zdjecie drugie.

Wprowadzone zmiany:
- morele zamienilam na kandyzowane czeresnie
- zamiast ananasow byly daktyle
- orzechy laskowe zastapilam wloskimi
- cukier trzcinowy ciemny
- czekolady 100gramowa tabliczka
- nie uzylam kolendry, byl szafran
Wazne! W zadnym przypadku nie przedluzac czasu pieczenia!!!


--
www.polcom.cl/patagonia
www.fundacionotway.cla
volvina.blog.onet.pl





Keks Siena - mysiulek08 01.06.06, 22:54    
Re: Keks Siena - siostraheli 01.06.06, 23:45    
Hmmm... nie mam już miejsca w "ulubionych" - kikkera 02.06.06, 07:50    
Re: Hmmm... nie mam już miejsca w "ulubionych" - linn_linn 02.06.06, 08:49    
A ja mam! Miejsce, znaczy się - nobullshit 02.06.06, 20:21    
i pomysleć, że kiedyś nie lubiłam keksów.... - kajamama 02.06.06, 12:20    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd