FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

żeberka, tak po prostu.

jeden magazynek pocięty i marynowany w sosie sojowym, cytrynie jednej i łyżce miodu.

Po nocy - smażony z czosnkiem i imbirem, potem do pieca na 35 minut - podlewamy
jednym piwem w dwóch turach.
W trakcie dodajemy sosu trochę, miodu i cytryny.

A ja dodałem z wczoraj pełno pocietych munków grzybków - z sosem spod żeberek
zagrały znakomicie.

1. żeberka sie pieką;
2. dochodzą z munkami:
3. z pieczywem -do wyjadania sosu - podajemy i marynatkami.

żeberka, tak po prostu. - jacek1f 23.10.06, 21:12    
nie umiem... - jacek1f 23.10.06, 21:20    
Re: nie umiem... - jacek1f 23.10.06, 21:21    
Re: nie umiem... - dziuunia 23.10.06, 21:22    
masakra.. ale dodam, ze w KŚ JEST wino śliwkowe:-) - jacek1f 23.10.06, 21:22    
Re: a jednak ;) - zlota-puma 23.10.06, 21:22    
Re: żeberka, tak po prostu. - do-las 24.10.06, 20:37    
Re: A ja mam pytanie do Jacka, - winieta 28.10.06, 16:04    
Re: A ja mam pytanie do Jacka, - dziuunia 28.10.06, 16:11    
Re: A ja mam pytanie do Jacka, - winieta 28.10.06, 16:24    
gzrybki mun - kiedy dodac ? - nimeska 14.01.07, 12:15    
Nimesko, grzybki mun zalej wrzatkiem, potem - jacek1f 14.01.07, 14:02    
stałej gumniastej..:-) - jacek1f 14.01.07, 14:03    
Re: stałej gumniastej..:-) - fettinia 14.01.07, 14:45    
Re: stałej gumniastej..:-) - nimeska 18.01.07, 00:48    
cieszymy się:-) n/t - jacek1f 18.01.07, 12:45    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd