FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami

Nobull, ja bym w zwyczajnym garnku zastosowala te same wskazania. Musi się to te
dwie i pół godziny poddusić, żeby ta wołowina zdążyła zmięknąć. Tylko te warzywa
wrzuciłabym później, żeby nie zatraciły całkowicie swojego koloru i struktury.
Następnym razem też tak zrobię, dorzucę je dopiero godzinę przed końcem.
Natomiast suszone śliwki daj od razu, krótko po mięsie, aby jednak zdążyło ono
przesiąknąć ich słodyczą.
Życzę udanego kuchcenia:-)
Pozdrawiam.

Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami - g.b.d 11.11.06, 21:47    
Re: Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami - thiessa 11.11.06, 22:37    
Re: Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami - g.b.d 13.11.06, 07:52    
Re: Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami - fettinia 12.11.06, 14:50    
Re: Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami - ptasia 13.11.06, 15:52    
Re: Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami - g.b.d 13.11.06, 21:42    
Re: Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami - kwik 13.11.06, 16:35    
Re: Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami - brobot 13.11.06, 20:09    
Re: Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami - g.b.d 13.11.06, 21:30    
Re: Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami - kwik 14.11.06, 09:48    
Re: Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami - nobullshit 13.11.06, 23:41    
Re: Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami - g.b.d 14.11.06, 08:36    
dziękuję nt. - nobullshit 14.11.06, 10:26    
Re: Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami - ptasia 02.12.06, 18:50    
Re: Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami - ptasia 02.12.06, 18:51    
Kap, kap, kap :) - kikkera 03.12.06, 10:20    
Re: Tajine z wołowiny z oberżyną i śliwkami - buahahaa 09.12.06, 13:26    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd