Ta inwokacja to oczywiscie do Krzysztofa Wandelta, ktory pokazal, jak robic
pyszna kapuste z grzybami.
fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,53300768,53553938.html?f=777&w=53300768&a=53553938
Autorstwo przypisal Basi, a wiec podziekowania i dla niej.
Ingrediencje w moim przypadku, musialy byc inne.
Dalam niemiecka kapuste ze sloika (zdj.1), grzybki pieczarki zastapilam
lepszymi moim zdaniem brazowymi grzybkami crimini; maja wyrazniejszy grzybowy
smak i aromat, (2,3), a miod pochodzi z pustynej rosliny/ drzewka o nazwie
mesquite.
Calosc wyszla niebiansko dobra!)))
Obrazek gotowej potrawy w nastepnym odcinku.
pyszna kapuste z grzybami.
fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,53300768,53553938.html?f=777&w=53300768&a=53553938
Autorstwo przypisal Basi, a wiec podziekowania i dla niej.
Ingrediencje w moim przypadku, musialy byc inne.
Dalam niemiecka kapuste ze sloika (zdj.1), grzybki pieczarki zastapilam
lepszymi moim zdaniem brazowymi grzybkami crimini; maja wyrazniejszy grzybowy
smak i aromat, (2,3), a miod pochodzi z pustynej rosliny/ drzewka o nazwie
mesquite.
Calosc wyszla niebiansko dobra!)))
Obrazek gotowej potrawy w nastepnym odcinku.