FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Pan Tuńczyk

Steki zamarynowane na pół dnia w cytrynie i oliwie tylko.
Grillowane po kilka minut z każdej strony, podane z pieczonymi ziemniaczkami
kolendrowo-czosnkowymi i sałatką z rukoli, sałaty rzymskiej, pomidorów, ogórków i
oliwek. Sos vinegret wzbogacony arabską nutą - sumakiem i zatarem oraz syryjskim
octem winnym.

--
Egipt 2004
Zdjęcia
Cairo Story

Pan Tuńczyk - corrina_f1 04.03.07, 21:24    
umarlam - aniel 05.03.07, 08:20    
Re: Pan Tuńczyk - vespertinee 05.03.07, 08:28    
Re: Pan Tuńczyk - anna.belle 05.03.07, 09:48    
Re: Pan Tuńczyk - babeczkaa 06.03.07, 15:27    
Re: Pan Tuńczyk - marghe_72 06.03.07, 21:51    
Re: Pan Tuńczyk - yavorius 12.03.07, 10:19    
Re: Pan Tuńczyk - ciociapolcia 12.03.07, 10:50    
Re: Pan Tuńczyk - corrina_f1 16.04.07, 14:51    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd