FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

W odpowiedzi cd.

Bo przeoczyłam część pytań.

Ptasiu, dziury głębokie, bo ciasto jest elastyczne i się ściąga. A co do "na
drugi dzień",
Tessa pisze, żeby jeść schiacciatę świeżą, jeszcze ciepłą, bo później robi się z
niej, cytuję, "gumowa buła".

--
Kiedy nudzą się w swym bagnie,
na żer TROLLE chodzą stadnie. (Kroniki Spiderwick)

Drugie śniadanie włoskiego ucznia - nobullshit 18.10.07, 16:11    
Wrr! - nobullshit 18.10.07, 16:14    
Są. Chyba. Firefox nie dał rady, Explorer - nobullshit 18.10.07, 16:16    
Re: Są. Chyba. Firefox nie dał rady, Explorer - jswm 19.10.07, 08:31    
Re: Drugie śniadanie włoskiego ucznia - pani.serwusowa 18.10.07, 16:29    
Re: Drugie śniadanie włoskiego ucznia - ptasia 18.10.07, 17:04    
Dzisiaj czytałam ten przepis! - cipcipkurka 18.10.07, 17:22    
wow co za cudne zdjęcia - wolffie 18.10.07, 17:29    
Re: Drugie śniadanie włoskiego ucznia - winoczerwone 18.10.07, 17:52    
W odpowiedzi - nobullshit 18.10.07, 18:53    
W odpowiedzi cd. - nobullshit 18.10.07, 19:05    
Re: W odpowiedzi cd. - ptasia 18.10.07, 19:15    
Jeśli robi się z niej "gumowa buła" to - mwookash 18.10.07, 19:42    
foka wcale nie jest gruba w wielu regionach, moze - jacek1f 18.10.07, 19:56    
Re: W odpowiedzi - pani.serwusowa 19.10.07, 17:17    
Gdyby komuś zasmakowało, - lunatica 18.10.07, 21:26    
Re: Drugie śniadanie włoskiego ucznia - orlando_bl 18.10.07, 21:41    
Re: Drugie śniadanie włoskiego ucznia - cynamoon6 18.10.07, 22:03    
Re: Drugie śniadanie włoskiego ucznia - marghe_72 18.10.07, 22:19    
Marghe, - klaryma 18.10.07, 22:25    
Re: Marghe, - marghe_72 18.10.07, 23:13    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd