FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Karczek pieczony w garnku rzymskim

przeszedł nasze wszelkie oczekiwania
piekłem 90 min. bez termoobiegu w 220*C zanurzony w marynacie z sosu sojowego
i alkoholu
okazał się pachnacy od piwnicy po sam dach, mięciuteńki z intensywnym smakiem
w samym srodku rowniez - byl podziabany, marynowany długo z zamrażaniem
- w równoległym wątku były zeznania

--
moje :) przy sm@ki bis
rodzynek

Romertof - garnek rzymski, kronika dokonań kulinar - krzysztof_wandelt 22.12.07, 18:50    
errata: Romertopf - garnek rzymski, - krzysztof_wandelt 22.12.07, 20:01    
Re: errata: Romertopf - garnek rzymski, - michaga 22.12.07, 21:21    
oczywiscie ze ma pokrywę - krzysztof_wandelt 22.12.07, 21:49    
Re: Romertof - garnek rzymski, kronika dokonań ku - kalina29 23.12.07, 16:58    
Karczek pieczony w garnku rzymskim - krzysztof_wandelt 26.12.07, 11:33    
Uda w owocach - krzysztof_wandelt 05.04.08, 17:34    
u mnie w warzywach - bodzia50 05.04.08, 19:09    


Okazje

Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatnościMapa serwisu Poleć stronę znajomym  |   Zgłoś problem lub błąd