FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Żeberka!

Przyznaje od razu, natarłam je kupnym sosem barbecue. Natarłam i wstawiłam na
10h do lodówki. Potem wylądowaly w piekarniku na 40 minut pod przykryciem w
temp. ok 180st i na 15 min odkryte w 220 stopniach.

Soczyste, lekko słodkawe, nie absorbujące.

Do tego cukinia, jedynie lekko osolona, uduszona bez asysty tłuszczu, jedynie
w wodzie, którą puściła. No i podkład z rukoli, suszonych pomidorów, kilku
zielono-czerwonych pomidorków koktailowych, skropiony oliwą z pomidorów i
octem balsamicznym.


Zdjęcia w sztucznym świetle wychodzą brzydko, taka refleksja na zakonczenie.


Żeberka! - lila_star 25.02.08, 22:25    
Re: Żeberka! - evamarija 26.02.08, 16:11    
Re: Żeberka! - lila_star 26.02.08, 16:27    
Re: Żeberka! - asiek25 26.02.08, 16:22    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd