FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

jajka faszerowane

5 jajek na twardo
10 dag pieczarek
cebula
łyżka śmietany 30 %
łyżka masła lub margaryny
łyżeczka natki pietruszki
sól, pieprz - do smaku

Jajka przekroić na pół, wyjąć żółtka. Pieczarki pokroić w kosteczkę, cebulę
posiekać drobno i podsmażyć z pieczarkami na margarynie. Ostudzić, wymieszać z
żółtkami, śmietaną, natką, doprawić solą i pieprzem. Napełnić połówki jajek
i... jeść :)

Smacznych świąt!

aga.ania

jajka faszerowane - aga.ania 22.03.08, 16:25    
Re: jajka faszerowane - bewerja 22.03.08, 17:28    
Re: jajka faszerowane - tahin 22.03.08, 18:55    
Re: jajka faszerowane - bewerja 22.03.08, 21:10    
Re: jajka faszerowane - aga.ania 22.03.08, 23:46    
Re: jajka faszerowane - grumko 24.03.08, 05:40    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd