FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Grzyby suszone...w białym barszczu.

mamy zimę wiosną to zrobiłam barszcz na śniadanie.

Ugotować grzyby suszone, cebulę udusić na maśle na złoto, dodać do grzybów,
podusić razem, posolić ,trochę pieprzu.

Ugotować żurek (ja używam dużo czosnku), zabielić śmietaną albo jak kwaśny
mlekiem.
nalać na talerz, polać sosikiem grzybowym według uznania i... mmmm zjeść.
nie daję innych przypraw jak np majeranek, lub z dodatkiem kiełbasy, bo
właśnie o to chodzi
żeby był czysty smak tego żurku i grzybów. Smacznego :Bożena
--
Kubuś-nasze
słoneczko

Grzyby suszone...w białym barszczu. - bodzia50 30.03.08, 08:25    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd