FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

my jeszcze mielismy baranine

marynowana w occie winnym czerwonym, skorce cytryny, ostrej papryczce a potem
sos uzdatniono czosnkiem i czarnymi oliwkami (przepis z regionu Marche).
Zapijalismy Aglianico del Vulture. A na deser byly ciasteczka kruche z konfitura
rozana od Krakowskiego Kredensu. I po kieloneczku Mandolaia. Za to nameczylam
sie konwersujac po wlosku :-)
--
Fried milk, children sandwiches, roast cattle and boiled sheep (menu w
wiedenskiej restauracji)

wloska zagrycha na impreze: antipasti - jo.hanna 24.04.08, 21:42    
reszta imprezy: - jo.hanna 24.04.08, 21:46    
Re: wloska zagrycha na impreze: antipasti - nobullshit 24.04.08, 21:47    
my jeszcze mielismy baranine - jo.hanna 24.04.08, 22:04    
do zagryzania: grissini parmezanowe - jo.hanna 24.04.08, 21:59    
Grissini powaliły mnie już całkiem - nobullshit 25.04.08, 00:33    
To kiedy ta impreza? :-) nt. - lunatica 24.04.08, 22:24    
19 kwietnia br :-) - jo.hanna 24.04.08, 23:51    
Re: wloska zagrycha na impreze: antipasti - pani.serwusowa 24.04.08, 23:22    
Re: wloska zagrycha na impreze: antipasti - linn_linn 25.04.08, 10:14    
piękne zdjęcia! - poughkeepsie 25.04.08, 10:27    
Re: wloska zagrycha na impreze: antipasti - hania55 25.04.08, 10:40    
Jo.hanno! - kikkera 25.04.08, 11:07    
Re: wloska zagrycha na impreze: antipasti - abc_unia 26.04.08, 17:17    
Re: wloska zagrycha na impreze: antipasti - peeky_wicky 28.04.08, 10:18    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd