gioseppe napisała:
> czy mozna
> kupic w Polsce takie cienkie czekoladowe (biale i ciemne) rurki ?
> www.apieceofcake.com.au/images/birthday/birthday_cake_fruit.jpg
> albo takie rulony
> www.apieceofcake.com.au/images/birthday/chocolate-lover-birthday-cake.jpg
?
W sklepach nie widziałam takich czekoladowych rurek czy rulonów. Były kiedyś
podobne w przydasiowni . Teraz mają 2 kolorowe
www.przydasiownia.pl/twister-czekoladowo-pomaranczowy-100-g-cat-64-id-318.aspx
Rurki czekoladowe możesz zastąpić rurkami ,które są zrobione z wafli, tak
ozdobiony tort też wygląda fajnie . Ja kupiłam takie w Tesco
Co do rulonów to można takie zrobić samemu. Wystarczy roztopić czekoladę nad
parą wodną, wylać ją na płaską powierzchnie , zaczekać chwilkę aż stwardnieje
( ale nie całkowicie) i ostrym nożem odkrawać czekoladę formując rulony
--
Mój słodki świat www.garnek.pl/xdorota/a
> czy mozna
> kupic w Polsce takie cienkie czekoladowe (biale i ciemne) rurki ?
> www.apieceofcake.com.au/images/birthday/birthday_cake_fruit.jpg
> albo takie rulony
> www.apieceofcake.com.au/images/birthday/chocolate-lover-birthday-cake.jpg
?
W sklepach nie widziałam takich czekoladowych rurek czy rulonów. Były kiedyś
podobne w przydasiowni . Teraz mają 2 kolorowe
www.przydasiownia.pl/twister-czekoladowo-pomaranczowy-100-g-cat-64-id-318.aspx
Rurki czekoladowe możesz zastąpić rurkami ,które są zrobione z wafli, tak
ozdobiony tort też wygląda fajnie . Ja kupiłam takie w Tesco
Co do rulonów to można takie zrobić samemu. Wystarczy roztopić czekoladę nad
parą wodną, wylać ją na płaską powierzchnie , zaczekać chwilkę aż stwardnieje
( ale nie całkowicie) i ostrym nożem odkrawać czekoladę formując rulony
--
Mój słodki świat www.garnek.pl/xdorota/a