FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

sajgonki ze świezymi warzywami i o. nerkowca

przepis z programu sezon na świeżość Anny Olson

www.kuchnia.tv/html/kuchnioteka/przepisy.php?0,0,3463
www.kuchnia.tv/html/kuchnioteka/przepisy.php?0,0,3464

lub w oryginale, z ktorego korzystalam zanim przepis pojawil sie na polskiej
stronie


www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=8955
dip orzechowy jest absolutnie boski w smaku, nie mialam dostepu do masla z
orzechow nerkowca, z powodzeniem użylam z orzeszkow ziemnych. platki chili
zastapilam swiezym, posiekana papryczke dodalam rowniez do sajgonek. pominelam
kolendre, bo mam do niej ostatnio uraz, makaron doprawilam sosem sojowym, bo
sam ocet byl dla mnie za mocny. pyszne, swieze, lekkie, chrupiace. jezeli ktos
zechce wykorzystac ten przepis, to sos jest calkowcie nieodzowny - czyni z
tego malego danka prawdziwa uczte dla zmyslow.

wykonanie mocno niezdarne - winne byly brak doswiadczenia, zbyt dlugie
moczenie papieru i zbyt zgrubne pokrojenie warzyw.


--
widział kto takiego kotka?

sajgonki ze świezymi warzywami i o. nerkowca - bobralus 09.08.08, 21:29    
Re: sajgonki ze świezymi warzywami i o. nerkowca - kabushka 11.08.08, 06:40    
Re: sajgonki ze świezymi warzywami i o. nerkowca - pinos 11.08.08, 09:30    
Re: sajgonki ze świezymi warzywami i o. nerkowca - fettinia 11.08.08, 21:24    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd