FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: Wiecie co?

Wydaje mi się, że gdyby dołożyć do czegokolwiek 25 strączków, czyli tych takich
zielonych, w których siedzą czarne ziarenka, potrawa nie nadawałaby się do
jedzenia, bo trzeba by te strączki chrupać, a gdyby wyjąć 25 ziarenka, aromat
kardamonowy byłby za mocny.
Z dodawaniem strączków w całości nigdy się nie spotkałam - chyba że najpierw je
uprażono i utłuczono w moździerzu. Więc imho chodzi o ziarenka.
Może Jo albo Thiessa będą wiedziały.

--
Mogliśmy, czego nie wolno,
co wolno — nie chcemy móc.

Kardamonowy kurczak - pani.serwusowa 11.08.08, 21:32    
mnie tez ten kurczak najmniej smakowal - jo.hanna 11.08.08, 21:50    
Re: mnie tez ten kurczak najmniej smakowal - thiessa 11.08.08, 23:05    
Re: mnie tez ten kurczak najmniej smakowal - pani.serwusowa 12.08.08, 15:47    
Re: mnie tez ten kurczak najmniej smakowal - pani.serwusowa 12.08.08, 15:48    
Wiecie co? - nobullshit 11.08.08, 23:15    
Re: Wiecie co? - pani.serwusowa 12.08.08, 15:51    
Re: Wiecie co? - pani.serwusowa 12.08.08, 15:53    
Re: Wiecie co? - nobullshit 12.08.08, 16:21    
Re: Wiecie co? - pani.serwusowa 12.08.08, 16:27    
Re: Wiecie co? - pani.serwusowa 12.08.08, 17:14    
Re: Kardamonowy kurczak - pani.serwusowa 12.08.08, 15:55    
Re: Kardamonowy kurczak - thiessa 12.08.08, 17:07    
Re: Kardamonowy kurczak - pani.serwusowa 12.08.08, 17:11    
No to wszystko jasne. - nobullshit 12.08.08, 17:47    
Food of India-autorzy to Priya Wickramasinghe - jo.hanna 12.08.08, 16:32    
czyli zgadza sie i ktos zle policzyl nasionka - jo.hanna 12.08.08, 16:34    
Re: Kardamonowy kurczak - pinos 12.08.08, 17:00    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd