FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Gorace udka;) z baklazanami

Zdjac skore i tluszcz z udek. Zamarynowac na kilka godzin w mieszaninie oliwy, zwyklej
lub slodkiej musztardy, octu balsamicznego, pieprzu i malej ilosci posiekanego czosnku.
Dodac swiezy rozmaryn. Smazyc na patelni z obu stron (po ok. 10 minut). Na koniec
mozna kilka minut smazyc pod przykryciem.
Baklazany posmarowac sosem (oliwa, miod, sol, pieprz, ziola prowansalskie) i od razu
piec na blasze, az nieco zmiekna.
Na zdjeciu podane na roszponce (feldsalat) z pomidorkami koktailowymi, paroma oliwkami
i podsmazonymi pieczarkami


Gorace udka;) z baklazanami - psychotek 05.11.08, 18:03    
Re: Gorace udka;) z baklazanami - n_ina 05.11.08, 23:18    
Re: Gorace udka;) z baklazanami - psychotek 06.11.08, 17:21    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd