FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: Ryba "po japońsku"

Ryba dowolna. O ile sie nie myle to robilam albo z dorsza, albo z tilapii, bo sie najmniej
rozwalaja.
W tralalumpku nie mialabym szans, za slabe.
--
"Jesli jestes kotleciarzem - jedz to w domu po kryjomu! Zero tolerancji" (bene_gesserit na
FK)
Gruzja 05.09.2007-23.09.2007

Ryba "po japońsku" - thiessa 10.02.09, 21:07    
Re: Ryba "po japońsku" - wedrowiec2 10.02.09, 21:26    
Re: Ryba "po japońsku" - thiessa 10.02.09, 21:34    
Re: Ryba "po japońsku" - pani.serwusowa 10.02.09, 21:32    
Re: Ryba "po japońsku" - dzika41 10.02.09, 21:51    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd