FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: Wloskie ciasto z ricotta

Jeszcze o zuccotto.
Mozna je nasaczac amaretto, koniakiem, maraschino, ja najchetniej to robie z likierem
pomaranczowym / Cointreau lub Grand Marnier /.
Zamiast biskoptu mozna uzyc cake, podluzne ciasteczka jak do tiramisu.
Ja robilam tez z pain d'épices, a moja przyjaciolka z powodzeniem z babka drozdzowa.
Przypmne jeszcze, ze o zuccotto pisala niedawno obok p. Marta Gessler - Zuccotto
toskanski deser.

Wloskie ciasto z ricotta - pani.serwusowa 28.03.09, 13:23       Dobre!
Re: Wloskie ciasto z ricotta - olusinska 28.03.09, 13:37    
Re: Wloskie ciasto z ricotta - irishcream 28.03.09, 13:41    
Re: Wloskie ciasto z ricotta - bodzia50 28.03.09, 14:03    
Re: Wloskie ciasto z ricotta - wanda-maria 28.03.09, 16:23    
Re: Wloskie ciasto z ricotta - pani.serwusowa 28.03.09, 20:21    
Re: Wloskie ciasto z ricotta - irishcream 29.03.09, 10:09    
Re: Wloskie ciasto z ricotta - nobullshit 28.03.09, 23:57    
Re: Wloskie ciasto z ricotta - pani.serwusowa 29.03.09, 14:15    
Re: Wloskie ciasto z ricotta - wanda-maria 29.03.09, 14:34    
Re: Wloskie ciasto z ricotta - vespertinee 30.03.09, 21:13    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd