FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: Ghee (klarowane masło)

Robilam ghee niedawno.Maslo dalam oselkowe.Dodam od siebie,ze trzeba uwazac,aby
ghee nie przypalic !!! Wtedy bedzie niedobre,do wyrzucenia !!
Ja piane zbieram caly czas,a potem z niej robie ciasteczka maslane.Ghee
przelalam do pudelka po lodach i trzymam w lodowce.
Smak potraw jest niepowtarzalny !!!

Jesli jest ktos zainteresowany to podam przepis na te ciasteczka maslane
-----------
"idealna kobieta to taka,ktora ma idealnego meza" :)

Ghee (klarowane masło) - kikkera 29.05.09, 15:11       Dobre!
Re: Ghee (klarowane masło) - echme 29.05.09, 15:17    
Zastosowanie? - kikkera 29.05.09, 15:28    
Re: Ghee (klarowane masło) - funny_game 29.05.09, 15:18    
Re: Ghee (klarowane masło) - kikkera 29.05.09, 15:29    
Re: Ghee (klarowane masło) - funny_game 29.05.09, 15:32    
Re: Ghee (klarowane masło) - kikkera 29.05.09, 15:37    
Re: Ghee (klarowane masło) - funny_game 29.05.09, 15:44    
Re: Ghee (klarowane masło) - bodzia50 29.05.09, 15:57    
Re: Ghee (klarowane masło) - pinkink3 30.05.09, 05:16    
Re: Ghee (klarowane masło) - zawszepolka 29.05.09, 16:36    
Re: Ghee (klarowane masło) - echme 29.05.09, 17:27    
Re: smak Ghee - b.b.1 29.05.09, 18:56    
Re: Ghee (klarowane masło) - emigrantka34 29.05.09, 21:31    
Re: Ghee (klarowane masło) - mmarusia 04.06.09, 17:29    

Najczęściej komentowane zdjęcia

Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd