FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Bakłażan z fetą

Bakłażan z feta

1 opakowanie fety (200g)
1 bakłażan
Pomidory
Oregano
Baklazana pokroic w plastry grubosci ok. 1 cm. Posmarowac oliwa z oliwek i
grillowac ok. 15-20 w piekarniku. W naczyniu zaroodpornym ulozyc plastry
baklazana, na kazdy polozyc gruby plaster pomidora, na to kawalek fety.
Posypac oregano. Zapiekac wszystko razem znowu ok. 15-20 min. Ja lubie kiedy
baklazan jest miekki, ale to kwestia wyboru.
Male proste danko na ciepla kolacje. Nie wiem skad mam przepis, robie go od
dawna, niewykluczone nawet, ze z forum.

Wypowiedź wyróżniona przez użytkowników.

Bakłażan z fetą - tuliperouge 03.09.09, 22:03       Dobre!
Re: Bakłażan z fetą - zawszexyz 06.09.09, 16:34    
Re: Bakłażan z fetą - joma24 29.09.09, 10:35    
Re: Bakłażan z fetą - alinka_li 29.09.09, 13:17    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd