FotoForum
Załóż konto »
Zdjęcia z kluczem: warzywnik
Cukinia
Dodano: 02.07.2011 Odsłony: 647
Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę stronę znajomemu

Dane exif

zamknij
model:
Panasonic DMC-TZ5
data wykonania:
02.07.11, 19:20
czas naświetlania:
1/250 sec
przesłona:
ogniskowa:
4,7 mm

Cukinia

Autor: barbaranajman
Komentarze (24)
fotoart-1 9 lat temu
Trochę dziwnie okrągława wink
barbaranajman 9 lat temu
Pani ogrodniczka skierowała mnie na tę grządkę i widziałam dumę w jej oczach, no
bo to taka ciekawa odmiana, zaklepałam sobie tę cukinię wink
luka_4 9 lat temu
Rzeczywiście taka okrągła wyrosła. Ładna jest. smile
malina1966 9 lat temu
lubię cukinię,faszerowana ryżem...smakuje wyśmienicie smile
barbaranajman 9 lat temu
...... musi być mięciutka skórka, taka, że wchodzi paznokieć i nie obierać jej
np do paprykarzu smile
aloj20 9 lat temu
Piękny okaz cukinii i taki nietypowy...ma pewno będzie smaczna smile
fotoart-1 9 lat temu
A ja najczęściej robię z cukinii lub kabaczka bigosik smile
barbaranajman 9 lat temu
mnie jednak najbardziej smakują cieniutkie plasterki w cieście naleśnikowym smile
aloj20 9 lat temu
Ja też najczęściej robiłam bigos lub leczo (zamiast papryki), ale spróbuję
cukinię w cieście naleśnikowym, bo brzmi to bardzo smacznie smile
zyrafa46 9 lat temu
Spory ten agrest.


Ale mi ślinka leci na Wasze pomysły kulinarne.
Ja to zwyczajnie do zupy ją wrzucam. I zieloną paprykę i... takie tam inne.
Padło na łakomczucha.
zyrafa46 9 lat temu
A może to Ogrodowa Ośmiorniczka jest? Bezoczka.
barbaranajman 9 lat temu
z trochę dalszej perspektywy faktycznie przypomina ten przysmak (?) morski big_grin
pragata 9 lat temu
...mnie z arbuzem bardziej się kojarzy,ta jej okrągłość....
a cukinię lubię zapiekaną z cebulką,papryką i serem żółtym skropione oliwą...b.dobre....
zyrafa46 9 lat temu
Tak, arbuz.
barbaranajman 9 lat temu
ooo, zapiekana, to lubię, a arbuzów nie, bo mam awersję do lepkiej i słodkiej
buzi.....wolę banany smile
zyrafa46 9 lat temu
A jadłaś Basiu PRAWDZIWE banany?
.....kiedyś nasza sąsiadka jechała bananowcem jako felczer.
Przywiozła parę skrzynek. Część naturalnie dojrzałych.
Dostaliśmy od niej wtedy kilka kilogramów niesamowicie pachnących i PYSZSZSZnych
owoców.
Te banany, które kupujemy w Polsce smakują jak nasze gruszki klapsy na 3
tygodnie przed dojrzeniem.
To znaczy smak jest inny. Myślę o STOPNIU SMAKOWITOŚCI. big_grin
barbaranajman 9 lat temu
sad wiem, wiem, a raczej się domyślam, jak smakują te dojrzałe, no cóż.......sad
irena2005n 9 lat temu
...po przeczytaniu...poprzedników...jeść mi się...zachciało....
irena2005n 9 lat temu
...jestem pod wrażeniem...nietypowej odmiany cukini...i fajnej fotki...
cioskionline 9 lat temu
Jak się zaklepuje cukinię?
zyrafa46 9 lat temu
Zaklepuje, Cioski? To chciałeś napisać?
:<O
cioskionline 9 lat temu
Tak. Tak chciałem!
Baska, co ma fajny biust tak napisała w drugim komentarzu uncertain
zyrafa46 9 lat temu
Zaklepywanie wyjaśnione.
barbaranajman 9 lat temu
Można zaklepać, ale i można napluć, to nikt nie ruszy suspicious
Dodaj komentarz
Aby komentować musisz być zalogowany załóż konto »
Najczęściej oglądane zdjęcia
Najczęściej komentowane zdjêcia

Pozostałe zdjęcia

«
  • Warzywnik
  • Warzywnik
  • P1010003
»
2781930

To zdjęcie należy także do:

Klucz lato

32724 zdjęć
«
  • Wakacje nad jeziorem Błądzimskim
  • zakątek
  • Stare Szwederowo
»
2781930
Oraz do kluczy: ogród, warzywa, cukinia, warzywnik
Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd