FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Kopytka z parmezanem

Miały być pikantne kopytka, ale wyszły raczej łagodne - nie miałam takiej ilości sera
(zapomniany kawałek parmezanu plątał się po lodówce) jak było w przepisie. Składniki
zmniejszyłam o połowę, a i tak wyszło sporo jak dla nas - dwa talerze kopytek. Podane
zostały z posiekaną natką pietruszki i polane masłem, bo nie miałam boczku. Miały być na
jutrzejszy obiad razem z fasolką szparagową, ale... niewiele już zostało.
Są bardzo delikatne i trzeba gotować je małymi partiami, żeby przy wyjmowaniu łyżką
cedzakową nie uszkodzić pozostałych.
A przepis zamieszczony był w dodatku do Poradnika Domowego (z publikacji Biblioteka
Poradnika Domowego)"Obiady z pomysłem na cały miesiąc".


Kopytka z parmezanem - bajmbj.2 04.01.11, 23:09    
Re: Kopytka z parmezanem - alinka_li 05.01.11, 13:40    
Re: Kopytka z parmezanem - dorota.be 06.01.11, 11:29    
Re: Kopytka z parmezanem - bajmbj.2 06.01.11, 11:50    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd