FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: Ryby - Stek z halibuta

To ja dołaczę z tilapią zapiekaną w pergaminie. Do ryby dołożyłam to, co akurat miałam w lodówce
- resztkę dyni, trochę mrożonego młodego bobu, gałazkę tymianku i chlust białego wina. Do tego
sos, też resztkowy, bo z czerstwej bagietki. Mimo, że resztkowo, wyszło całkiem przyzwoicie, moim
zdniem, a na pewno smacznie.

www.magazynkuchenny.com/tilapia-w-papilotach-i-sos-rouille/
--
Nowiutki, świeży i błyszczący Magazyn Kuchenny

Re: Ryby - śledź bałtycki swieży-tuszki - brynia2 22.02.13, 18:56    
co do ilości soli... - brynia2 22.02.13, 19:02    
Re: Ryby - śledź bałtycki swieży-tuszki - mhr2 23.02.13, 12:30    
rolmposy kaszubskie - ines1977 26.02.13, 07:58    
Re: rolmposy kaszubskie - mhr2 26.02.13, 10:10    
Re: Ryby - śledź bałtycki swieży/solony - pookcook 25.02.13, 00:57    
Re: Ryby - Stek z halibuta - bee_cn 25.02.13, 00:11    
Re: Ryby - Stek z halibuta - pookcook 25.02.13, 00:54    
Re: Ryby - Stek z halibuta - mhr2 25.02.13, 12:19    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd