FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

rolmposy kaszubskie

Właśnie, a dlaczego okropność? Moja teściowa tez coś podobnego powiedziała.
Te śledzie miały bardzo delikatny zapach, jak na ryby zadziwiająco bardzo mało
intensywny. W czasie smażenia coś się zmienia?

mhr2 wędzisz niewypatroszone?

Ja zdecydowałam się zrobić je tak jak te panie czyli kaszubskie rolmopsy
www.poszukiwaczesmaku.pl/na-szlaku/odc-13-sledz-baltycki. Niestety nie
podają dokładnego przepisu na zalewę, która u mnie bywa najsłabszym punktem tego
typu przetworów ale zaryzykowałam z innego przepisu.
W ramach eksperymentu zrobiłam też w zalewie kilka usmażonych.
Wkrótce zobaczę co wyszło.

Re: Ryby - śledź bałtycki swieży-tuszki - brynia2 22.02.13, 18:56    
co do ilości soli... - brynia2 22.02.13, 19:02    
Re: Ryby - śledź bałtycki swieży-tuszki - mhr2 23.02.13, 12:30    
rolmposy kaszubskie - ines1977 26.02.13, 07:58    
Re: rolmposy kaszubskie - mhr2 26.02.13, 10:10    
Re: Ryby - śledź bałtycki swieży/solony - pookcook 25.02.13, 00:57    
Re: Ryby - Stek z halibuta - bee_cn 25.02.13, 00:11    
Re: Ryby - Stek z halibuta - pookcook 25.02.13, 00:54    
Re: Ryby - Stek z halibuta - mhr2 25.02.13, 12:19    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd