FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

szaszlyk słomianej wdowy

nic nadzwyczajnego, ale probuje ocet pomidorowy - tym razem zamarynowalam w
nim filet z kurczaka, z dodatkiem oliwy, vegety, pieprzu i ziol
prowansalskich. Aceto di pomodoro jest super. A w szaszlyku poza kurczakiem:
papryka, cebula, pomidorki koktajlowe i feta, ktora sie bardzo ladnie
rozpuscila i nadala smaczku.



szaszlyk słomianej wdowy - siostraheli 03.08.05, 23:33    
Re: szaszlyk słomianej wdowy - nobullshit 04.08.05, 00:06    
Re: szaszlyk słomianej wdowy - siostraheli 04.08.05, 00:20    
Re: szaszlyk słomianej wdowy - Gość: giezik 04.08.05, 06:57    
No i znowu mi żal, - cipcipkurka 04.08.05, 08:40    
Re: szaszlyk słomianej wdowy - a74-7 04.08.05, 08:59    
Re: szaszlyk słomianej wdowy - fettinia 04.08.05, 11:32    
Re: szaszlyk słomianej wdowy - siostraheli 04.08.05, 12:16    
Re: szaszlyk słomianej wdowy - simona20 04.08.05, 11:40    
A więc to tak spożytkowałaś - e_katt 05.08.05, 22:35    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd