FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Do zrobienia n.t


--
To jest polski wkład w europejską sztukę kulinarną. Kilka puszek sklejonych
kitem z majonezu. A do tego gotowa mieszanka z glutaminianu z konserwantami i
regulatorem kwasowości. Naprawdę jest się czym chwalić. Skład może być dowolny,
w puszkach są różności: kukurydza, tuńczyk, brzoskwinie, ananas, groszek,
fasolka. Składniki można łączyć w dowolne kompozycje, np. brzoskwinie z
tuńczykiem lub kukurydza z ananasem, opcjonalnie z szynką lub selerem z zalewy.
I wszystko podajemy gustownie na plamoodpornym obrusie na talerzach z duraleksu.
© Siostraheli

Sardyńska babka z ricottą - forthebodyandsoul 12.05.08, 07:43    
Re: Sardyńska babka z ricottą - alinka_li 12.05.08, 14:09    
Do zrobienia n.t - sinistra80 12.05.08, 15:33    
Re: Sardyńska babka z ricottą - kabushka 12.05.08, 17:08    
Re: Sardyńska babka z ricottą - linn_linn 12.05.08, 17:11    
Re: Sardyńska babka z ricottą - kabushka 13.05.08, 06:04    
Re: Sardyńska babka z ricottą - forthebodyandsoul 14.05.08, 16:45    
ale fajna! - jo.hanna 14.05.08, 18:20    
zrobilam - jo.hanna 21.05.08, 11:08    
Re: zrobilam - linn_linn 21.05.08, 17:25    
mialam swiezutka ricotte, nie owcza, co - jo.hanna 21.05.08, 18:04    
Re: zrobilam - forthebodyandsoul 21.05.08, 18:20    
raczej to nie wina cytryny - jo.hanna 21.05.08, 21:20    
Re: raczej to nie wina cytryny - alakok 21.05.08, 22:58    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd