FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Re: zrobilam

Jestem zaskoczona, bo moja babka zdecydowanie gumiasta nie była, a smak ricotty
był właściwie niewyczuwalny. Może dałaś za mało soku z cytryny? A może to wina
ricotty, ja użyłam sera wiedeńskiego typu ricotta firmy Ceko. Efekt był
wspaniały, ciasto było bardzo delikatne, strukturą przypominało trochę
drożdżówkę. Moja zazwyczaj bardzo wybredna rodzina, stwierdziła, że to najlepsza
babka, jaką kiedykolwiek jedli;)
--
For the body and soul

Sardyńska babka z ricottą - forthebodyandsoul 12.05.08, 07:43    
Re: Sardyńska babka z ricottą - alinka_li 12.05.08, 14:09    
Do zrobienia n.t - sinistra80 12.05.08, 15:33    
Re: Sardyńska babka z ricottą - kabushka 12.05.08, 17:08    
Re: Sardyńska babka z ricottą - linn_linn 12.05.08, 17:11    
Re: Sardyńska babka z ricottą - kabushka 13.05.08, 06:04    
Re: Sardyńska babka z ricottą - forthebodyandsoul 14.05.08, 16:45    
ale fajna! - jo.hanna 14.05.08, 18:20    
zrobilam - jo.hanna 21.05.08, 11:08    
Re: zrobilam - linn_linn 21.05.08, 17:25    
mialam swiezutka ricotte, nie owcza, co - jo.hanna 21.05.08, 18:04    
Re: zrobilam - forthebodyandsoul 21.05.08, 18:20    
raczej to nie wina cytryny - jo.hanna 21.05.08, 21:20    
Re: raczej to nie wina cytryny - alakok 21.05.08, 22:58    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd