FotoForum
Załóż konto »

Galeria potraw Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tą wypowiedź znajomemu

Pieczarki z fetą -przekąski

Male, ale wdzieczne.
ok. 30 srednich pieczarek
feta
ocet 10%
zioła prowansalskie, bazylia suszona
oliwa

Kapelusze pieczarek obgotowac w wodzie z octem w stosunku 2:1 ok. 30 minut
(mozna oczywiscie kupic gotowe marynowane, ale zwykle sa za male). Ostudzic.
Ziola zalac niewielka iloscia cieplej wody, poczekac az zmiekna, wylac wode,
zalac oliwa. Kosteczki fety ukladac w kapeluszach i zalac oliwa z ziolami.
Powinno troche odstac ale niekoniecznie.
Wypowiedź wyróżniona przez użytkowników.

Pieczarki z fetą -przekąski - evamarija 28.03.09, 19:07       Dobre!
Re: Pieczarki z fetą -przekąski - pani.serwusowa 28.03.09, 19:19    
Re: Pieczarki z fetą -przekąski - evamarija 28.03.09, 19:45    
Re: Pieczarki z fetą -przekąski - nobullshit 28.03.09, 23:58    
Re: Pieczarki z fetą -przekąski - evamarija 30.03.09, 11:12    
Re: Pieczarki z fetą -przekąski - emigrantka34 29.03.09, 03:14    


Copyright © Agora SAO nasReklamaOchrona prywatności  Zgłoś problem lub błąd